Få et alsidigt feminint look med continue cph

Står du og mangler nyt, lækkert tøj, som passer til enhver anledning? Det kan nogle gange være svært at finde det helt rigtige tøj, som ser flot ud og som man også føler sig tilpas i. Med Continue CPH er du sikker på at kunne finde tøj, som passer til både hverdag og fest, og som vil gøre sig bemærket i bybilledet. Det skal ikke være nødvendigt at finde den helt tunge pengepung frem for at kunne finde noget tøj, som man har det rart i og som man ikke er bange for at vise frem til andre. Så find lækkert tøj fra Continue CPH hos Fru & Frøken.

Ny, feminin mode

Nutidens mode handler meget om at gøre sig selv til og gøre sig selv bemærket i enhver henseende. Den ene kollektion efter den anden skal overgå den forrige, og det skal gerne være vildere og mere modigt. Men på et tidspunkt sker der en modreaktion hos folk, og den synes at være fokuseret på at have tøj som ikke kun passer til en slags anledning, men tøj der er alsidigt, men stadig bevarer en charme i hverdagen. Med Continue CPH tøj til kvinder finder man sådan et tøjmærke.

Hos Continue CPH er målet at designe til den moderne kvinde, som gerne vil have et feminint look uden at det skal overskygge noget. Tøjet fra Continue CPH passer som sagt til hverdagen på arbejdet eller til en fest med familie og venner og giver et friskt pust i lokalet, når du træder ind uden at være chokerende.

Alsidighed er bæredygtighed

Modebranchen er en af de helt store syndere i klimadiskussionen og står for meget af verdens Co2-udledning. Det sætter krav til alle led i modeindustrien og også kunderne. Vi må alle sammen tænke mere over vores forbrug, og hvor meget tøj vi køber, og hvor meget vi egentlig har brug for. Derfor fokuserer Continue CPH også meget på, at tøjet passer til adskillige anledninger.

Vi behøver ikke et nyt sæt tøj til hver anledning, og hvis vi køber tøj, som er alsidigt, og som kan bruges til mange lejligheder, udviser man også en bevidsthed omkring sit forbrug, og man er med til at tage et ansvar. Hop ind og udforsk Continue CPH’s kollektion, når du står og mangler et nyt sæt tøj, som du påtænker at bruge i lang tid, og som du vil glædes over i både hverdagen og til fest.